Termeni si conditii


  1. DEFINIȚII ȘI TERMENI

VÂNZĂTOR: ILI CONCEPT 4 FUTURE S.R.L. Cod Unic de Înregistrare: RO33777373 și Nr. de ordine în registrul comerțului: J40/12974/06.11.2014 și sediul social in București Str. Ceairului Nr.3 Sector 3.

CUMPĂRĂTOR: – persoana fizică / persoană juridică sau orice entitate juridică (pentru persoanele juridice mențiunea: care are un contract valabil semnat cu vânzătorul) iși face un Cont în Site și efectueaza o Comandă.

CLIENT: – persoana fizică / persoană juridică care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre ILI CONCEPT 4 FUTURE S.R.L (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre ILI CONCEPT 4 FUTURE S.R.L. si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

UTILIZATOR: – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

CONT: – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, etc.).

  1. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

2.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

2.5. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia.

        3.  DATELE PERSONALE

Inregistrandu-va ca utilizator al acestui site, va exprimati implicit acordul privind primirea mesajelor electronice privind produsele comercializate, promotiile magazinului sau noi produse ale magazinului online. Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru a fi contactat de reprezentantii nostri cat si pentru desfasurarea in bune conditii a livrarii produselor comandate si a incasarii contravalorii acestora, intocmirea de statistici pentru imbunatatirea serviciilor oferite utilizatorilor site-ului nostru.

Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site. Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea dvs.

Adresa de livrare va fi folosita in scopul emiterii facturii cat si in scopul livrarii prin firma de curierat.
Adresa de email va fi folosita in scopul primirii de catre dumneavoastra a mesajelor electronice privind produsele comercializate, promotiile magazinului sau noi produse ale magazinului online.
Numarul de telefon va fi folosit pentru a fi contactat(a) de reprezentantii nostri cat si pentru desfasurarea in bune conditii a livrarii produselor comandate si a incasarii contravalorii acestora.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, transmisa catre SC ILI CONCEPT 4 FUTURE SRL.

Nu încurajăm SPAM-ul, nu furnizăm adresa dvs. de e-mail sau alte date cu caracter personal unor terţi (persoane fizice sau juridice), nu comercializăm, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obţinute prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa dvs. de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

Daca unele din datele despre dvs. sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Puteti intra oricand in contul dvs creat pe www.zollex.ro, pentru a corecta aceste date.

        4.  ÎNREGISTRARE

In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila. Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site. Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea dvs.

        5.  PLATA PRODUSELOR

Plata produselor se poate face prin ramburs sau transfer bancar sau cu instrumente de plată cu acceptul VÂNZĂTORULUI. Plata prin transfer bancar sau instrumente de plată poate fi solicitată doar ca urmare a semnării contractului de Vânzare-Cumpărare între cele două entități juridice.

       6. ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Utilizarea site-ului zollex.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea ta a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai sus, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. 
In situatia in care nu esti de acord cu aceste conditii, iti solicitam sa nu utilizezi site-ul nostru de internet. 
zollex.ro isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, iti solicitam sa urmaresti in mod periodic eventualele modificari.

        7. DREPTURILE DE AUTOR

Informatiile publicate pe zollex.ro apartin site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii ILI CONCEPT 4 FUTURE SRL care administreaza site-ul de drept. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail office@zollex.ro.

        8. ANULARE COMANDĂ

zollex.ro (administrat de SC ILI CONCEPT 4 FUTURE SRL) si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tipărire sau afișare referitor la prețurile, caracteristicile sau imaginile produselor.

In cazul in care o comanda nu poate fi onorată din cauza unor astfel de erori, zollex.ro isi rezervă dreptul de a anula comanda respectivă fără o notificare prealabilă.

ILI CONCEPT 4 FUTURE SRL face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre prețul și caracteristicile produselor. Este posibil ca unele prețuri să fie eronate. În cazul înregistrării unei comenzi cu un preț eronat, ILI CONCEPT 4 FUTURE SRL are dreptul să anuleze comanda Cumpărătorului. 
Vânzatorul iși rezervă dreptul de a anula comanda, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți una față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese, in urmatoarele situații, și nu numai:

  • prețurile afisate pe site-ul zollex.ro sunt rezultatul unei erori materiale;
  • produsul/produsele comandate nu se mai afla pe stoc;
  • tranzacția nu a fost acceptată de către banca emitentă a Biletului la Ordin sau CEC-ului emis de către CUMPĂRĂTOR;
  • datele furnizate de catre Client/Cumpărător, pe site sunt incomplete și/sau incorecte.

       9. LEGEA APLICABILĂ – JURISDICȚIA

Prezentul Contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute intre ILI CONCEPT 4 FUTURE și Client/Cumpărator se vor rezolva pe cale amiabilă sau, in cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instantele judecatorești române competente din Municipiul București.

        10. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferată la livrare și doar DUPĂ EFECTUAREA PLĂȚII din partea Cumpărătorului în locația indicată în Comandă (înțelegânduse prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de către curier sau semnarea de primire pe factura fiscală în cazul livrarilor efectuate de personalul Vânzătorului). Dacă există un contract semnat între cele două părți care prevede un termen de plată, proprietatea asupra bunurilor este transferată după înregistrarea și confirmarea plății de către Vânzător, până la acel moment Bunurile rămânând în proprietatea SC ILI CONCEPT 4 FUTURE SRL.

        11. FORȚA MAJORĂ

11.1. Nici una din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare la termen și/sau în mod corespunzător, total sau parțial este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.

11.2. Dacă în termen de 10 (zece) zile de la data producerii evenimentului, respectivul eveniment nu incetează fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părți încetarea de plin drept a Contractului fără ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese, Cumpărătorul având obligația să achite integral facturile emise de către Vânzător și recepționate de către Cumpărător.

        12. CONTRACT VÂNZARE - CUMPĂRARE pentru persoanele juridice

CAPITOLUL I. PĂRȚILE CONTRACTANTE

Prezentul contract se consideră încheiat pentru toate persoanele juridice care își creează un cont pe această platformă și utilizează platforma pentru identificarea și comandarea produselor către ILI CONCEPT 4 FUTURE S.R.L. fie prin platformă fie prin altă modalitate de cominicare. Orice persoană juridică deținătoare a unui cont pe platforma www.zollex.ro va fi denumită mai departe CUMPĂRĂTOR iar ILI CONCEPT 4 FUTURE S.R.L. va fi denumită VÂNZĂTOR. Odată cu creearea contului pe platforma www.zollex.ro contractul se consideră semnat și acceptat de către cele două părți, nefiind necesara semnarea expresă a unui contract tipărit decât în cazul în care una dintre cele două părți solicită acest lucru. Numărul contractului este dat de ID-ul alocat automat de către sistem perosanei juridice la data la care se crează contul iar data intrării în vigoare este data la care persoana juridică s-a înregistrat pe platformă și este înregistrată în platformă.

Datele de identificare la crearea contului sunt de drept date care completează prezentul contract pentru fiecare persoană juridică iar persoana juridică își asumă răspunderea pentru furnizarea corectă a datelor de identificare necesare colaborării.

CAPITOLUL II. NOTOFOCĂRI

Art.2.1. Notificările de orice natură și orice altă corespondență vor fi considerate valabil îndeplinite dacă și numai dacă vor fi trimise pe e-mail la adresele furnizate la crearea contului pentru CUMPĂRĂTOR și la adresa de contact existentă pe site pentru VÂNZĂTOR.

Art.2.2. Pe parcursul colaborării părțile au obligația să își anunțe orice modificare apărută la CAPITOLUL I și CAPITOLUL II, până în maxim 5(cinci) zile de la efectuarea modificărilor și să facă modificarea în datele existente pe site la care are acces pemanent și nocondiționat sau să notifice cealaltă parte prin email la adresa valabilă înainte de modificare. Nici o modificare a datelor prevăzute la capitolele precedente nu este opozabilă celelilalte părți fără o notificare.

CAPITOLUL III. OBIECTUL CONTRACTULUI

Art.3.1. Obiectul contractului îl constitue vânzarea de către VÂNZĂTOR către CUMPĂRĂTOR a produselor din portofoliul VÂNZĂTORULUI prin oferta comercială existentă și comunicată pe platformă.

Art.3.2. CUMPĂRĂTORUL va achita contravaloarea produselor furnizate de către VÂNZĂTOR la prețul și termenele stabilite de către VÂNZĂTOR și acceptate de către CUMPĂRĂTOR. 

Art.3.3. Produsele vor fi considerate recepționate de către CUMPĂRĂTOR dacă au fost recepționate la adresa specificată de către CUMPĂRĂTOR  sau ridicate de la punctul de lucru a VÂNZĂTORULUI.

CAPITOLUL IV. DURATA CONTRACTULUI

Art.4.1. Contractul se încheie pe o perioadă nedeterminată odată cu crearea în platformă a contului.

Art.4.2. Încetarea contractului nu exonerează pe niciuna dintre părți de îndeplinirea obligațiilor angajate și care pot avea scadență după încheierea contractului.